Search This Blog

Wednesday, April 4, 2012

Без коментар

Не обичам конспиративни теории и непотвърдени данни. И все пак, натрупването на съвпадения е повод за размисъл. Прочетох това, споделено от мой приятел във Фейсбук. Прочетете го и вие и преценете за себе си. Аз го ре-поствам без коментар.

А още едно интересно съвпадение е и снимката на заглавието на блога ми. Това са самолетни следи, които заснех тук в един подобен Манчестърски натоварен самолетен ден.

Стоян



Някой коментари на приятели относно днешното обгазяване над Варна:
Заразяват ни с рак чрез аерозолни пръскания от самолети!
Konstantin Petkov : Това е от Варна и аз го видях, но нямах време да го заснема. Цяла България днеска е обгазяват активно и дори хора, които отричаха тези следи ми се обаждат шаштисани, защо е всичко това. Иначе самите пръскания започнаха посред нощ и сега през деня продължават, което не е никак на добре

Tsani Yordanova: Вчера наблюдавах същото над София, през 10-15 минути оставаха такива следи...главоболие, болки в мускулите и други приятни симптоми от вчера вечерта, после не знам за каква конспирация говорят хората, като то просто ще ни избоде очите какво се случва над главите ни!!!

Mitko Art: едно се сещам със сигурност от РИОСВ по -корумпирани няма!

Hristo-Matilda Ivanovi: Атаките са от "натовските бази" в БГ. Там никой не може да ги контролира, скапаните фирми на Рокфелер, ги зареждат най-вероятно с отровите...

Galea Yosifova:
И в София вчера бе същото, цял ден небето на екселска таблица. Но те всъщност никога не са спирали да го правят и не се крият гадовете. Нали ходихме група възмутени граждани и правихме предаване за това и проби от почвата се взимаха и от мр...

Milena Bokova В Софи също, още от ранни зори :(

Надежда Аврамова: Вчера в Пазарджик беше така

Aqua Vitae: Ами бързат да приспят и отровят надигащия се гняв, трябва им земята ни, а ние сме излишен придатък за хранене.

Тодорка Георгиева: Помислих, че е следа от гориво.Но толкова ли много?

Йордан Георгиев: И в моят град имаше, гледам вчера и за София са качили снимки, нещо мащабно е измислил елита по тези дати.

Галина Николова: и над нашето село Градец имаше такива самолети с дири...

Маriana Кrapusheva: Вчера небето беше същото над София след 19ч. когато залязваше слънцето...

Йордан Георгиев: Хора от различни крайща на България се оплакват, и аз направих снимка от моят град, какви планове има елита, точно на тази дата, масово ? Хм ..

Radostina Georgieva: Сутринта в 08:00 часа от части небето приличаше на това на снимката, но с много по-бледи следи. Видях го в Южен парк. не съм снимала ...

Йордан Георгиев: Със сигурност това разклаща емоциите на хората и всява стрес, освен, че ни тровят. Аз лично започвам с молитви към миротворците, които са на Земята и над Земята, които в момента се занимават със създателите на това. Помолете се и вие !

Galea Yosifova: И в София вчера бе същото, цял ден небето на екселска таблица. Но те всъщност никога не са спирали да го правят и не се крият гадовете. Нали ходихме група възмутени граждани и правихме предаване за това и проби от почвата се взимаха и от мръсния сняг един човек беше събрал в едно бурканче да го изследват и разни "учени" /глави/ говориха....... Никой не си признава и само отричат, изсмяха ни се и ни обвиниха че сме луди и такова нещо няма. В БГ никога никой от властта няма да каже истината и да признае какво всъщност се случва във въздуха и небето ни, и че всичко това отива в земята и водата и в посеви и всякакви храни и т.н. и т.н. ......

Сийка Кишишева: АЕРОЗОЛНИ АЛУМИНИЙ И БАРИЙ!!!!

Stoianka Bojkova: ПРИЗОВАВАМЕ ВЕЛИКИТЕ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ НА СВЕТЛИНАТА ДА НАСОЧАТ
ВНИМАНИЕТО СИ СЕГА КЪМ ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ! НИЕ ВИ МОЛИМ ДА НИ
ПОМОГНЕТЕ,КАТО ИГНОРИРАТЕ ОТРОВИТЕ,СКОИТО НИ ЗАЛИВАТ!
БЛАГОДАРИМ ВИ БЕЗКРАЙНО!

Ангѣлъ Кафалиѣвъ: затова изчезват пчелите после и кой знае какви живинки още.

Йордан Георгиев: Аз от сутринта съм започнал да се моля специално по този повод, радвам се, че тази мисъл е споделена и с други хора !

Zweta Markova : И над Бургас е същото.

Stoycho Ivanov: и над Пловдив сутринта имаше

Маriana Кrapusheva : Вчера небето беше същото над София след 19ч. когато залязваше слънцето...

Marin Dunev Направиха ми впечатление сутринта следите. Шантава работа. Гледам ги половин час как минават, докато вървях към работа. Станаха големи облаци и много време се задържаха.

Emilia Tomcheva: Ужас!! Това във Варна ли е? Аз мислих че при нас пръскат много, но това е просто нямам думи .......

Dimitar Hrusanov: Аз не ги усещам тези работи, освен едно нещо което ми въздейства много неприятно на физическо ниво - Някакво съобщение от плоча за проверка за опасност - Внимание внимание ..., което често се пуска от пощата по високоговорители в квъртала с някакъв протяжен глас и звук, който се чува и през затворените прозорци. Вчера го пуснаха. Отвратителен и с неприятна честота. Има ли нещо общо?

Hristo-Matilda Ivanovi: И във Варна го пускаха вчера сирените....не е случайно.Случайности НЯМА!

Надежда Аврамова: Митко,това наистина много неприятно нещо е проверка на системите за оповестяване на населението за бедствия и аварии и пр. страшни неща. Всяка година го правят, но след поста на Христо и предвид злокобния и непонятен звук, вече не го приемам просто като проверка на въпросните системи.

Dimitar Hrusanov: Последните месеци - поне 3 пъти са го правили и пускат някаква гадна честота и протяжен глас. Гледам да избягвам конспирациите, ама това наистина ми е крайно неприятно. Абе знаете ли кой го пуска? Ще взема да отида и да попитам - сградата е до нас.
Milena Grueva : От вчера вечерта, тази сутрин от около 8 часа и през целия ден. Не се спряха просто, денят тръгна слънчев и после така го омъгльосаха... плаче ми се просто.



Айнщайн: „Ако изчезнат пчелите, човечеството може да просъществува само 4 години преди да изчезне.“
Ванга: "Първо ще изчезнат пчелите след тях лука и чесъна, а млякото ще стане отровно."
Даааа......"изтрещелият елит" на САЩ е почнал да работи усърдно по налагането на "Новият Световен Ред" и намаляването на човечеството

Пчелите се избиват умишлено.. Ежедневно над въздушното пространство над България преминават над 20 000 самолета сигурно половината от тях са военни самолети на САЩ и те правят това: http://www.vbox7.com/play:9b867ae5
САЩ направиха ГМО-то, и,го разпратиха по цял свят. Ако прочетете малко повече и за ГМО, ще разберете, че пчелите НЕ МОГАТ да живеят след събиране на прашец от ГМО.
Истината е че господарите на "Новият Световен Ред" ни обгазяват със самолети, пръскат отровни химикили, хората да заболяват от рак а пчелите да умират. Има хиляди доказателства за това вече, Chemtrails Killed the Honey Bees - Secret NATO and UN operation... Алчни, безскрупулни същества.
http://vbox7.com/play:c46546c807

Знаете ли какво е chemtrails ?
Това е явление, което оставя химически следи в небето. 2004 година България се присъедини към НАТО, а след време даде и съгласието си да подпише договор, който дава разрешение на натовски самолети да прелитат над страната ни.
Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Тези техники са били използвани още по време на виетнамската война.
НАТО не крие плановете си за “Климатичните оръжия”, като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат.
Земята продължително се бомбардира с високочестотни микровълни, чрез които се манипулира атмосферата. Изследователи потвърждават тезата, че човешкото население всекидневно е облъчвано с електро-магнитни честоти. Следите могат да се появят навсякъде. Когато елитът иска да предизвика дадено явление то пуска ХААРП и самолети, които да разпръскат субстанциите. Следите първоначално изглеждат като нормалните такива оставяни от самолетното гориво, но след време се разрастват и покриват небето. Ако chemetrails, се използват без ХААРП те придобиват функцията на заразо и епидемо носители.
Манипулация след манипулация, а народът ни тъне в неведение и невежество.
Източници:
http://parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/308-2011-03-28-10-06-54.html


Истината е че господарите на "Новият Световен Ред" ни обгазяват със самолети, от Натовските Бази в БГ, пръскат отровни химикили, хората да заболяват от рак а пчелите да умират. Има хиляди доказателства за това вече, Chemtrails Killed the Honey Bees - Secret NATO and UN operation....http://www.youtube.com/watch?v=DXI9b-v0Gso&feature=relmfu....

Пръскат с химикали убиват всички медоносни пчели, човечеството ще гладува, защото всяка форма на планетата зависи от кръстосано опрашване. Опитите за обезлюдяване са в ход! Както съобщава "Ню Йорк Таймс", само през тази зима в около 20 щата са загинали 80% от дивите пчели. Необичайният феномен се наблюдава и в Европа - Германия, Швейцария, Испания, Португалия, Италия и Гърция. От опрашвателна дейност на пчелата зависи реколтата на 90% от основните селскостопански култури. Ефектът от опрашването е 143 пъти по-печеливш от пряката продуктивност на пчелата /състояща се от восък и мед/. Вестникът твърди, че масовата гибел на пчелите би могло да отпуши аграрна криза, а оттам и доста страшен сценарий, за който обществото е неподготвено. Това е в плана им за намаляване на населението на земята с 90%.
В същото населено място където пръскат със самолети, после намират мъртви или умиращи медоносни пчели. И нас ни обгазяват тук със самолети от Натовските бази в БГ. В България почнаха да умират масово пчелите също.


Кемтрейлс са химически следи оставяни в небесното пространство от военни самолети разпръскващи над нищо неподозиращото население вредни химикали - Етилен дибромид, Алуминий, Бариев оксид ... В България започват да ни посипват с химикали малко след влизането на страната ни в НАТО ....

http://polezni-linkove.hostzi.com/Chemtrails-Kemtreils-himicheski-sledi-ot-samolet-Aerozolni-prestaplenia.html

КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ?
НА ПЪРВО МЯСТО С ЧЕСЪН, ТЪЙ КАТО ТОЙ ГИ УБИВА.
Чесънът може да се приема и под формата на таблетки, чрез китайските гъби „Рейши“, „Шийтаке“ и „Майтаке“. Чесънът помага и когато е приеман като екстракт.
На второ място в борбата с химическите отрови е каприловата киселина.
Тя се продава в магазините за здравословно хранене или в диетичните магазини.
Третият елемент в борбата е колоидното сребро –
то се използва под формата на спрей в ноздрите ежедневно, или в малки опаковки течно – търсете го в аптеките.
При изследване на кръвната картина на отпаднали и изтощени пациенти се наблюдава наличие на тези гъбички в кръвта. Чрез аерозолите поемаме големи количества тежки метали, използвани за военни цели – барий, алуминии, титан, радиоактивни елементи и др. Те имат потенциала сериозно да увреждат здравето. Алуминият преминава кръвномозъчната бариера и води до Алцхаймер и увреждания на паметта, тъй като се натрупва в мозъка. Ако организмът разполага с достатъчно есенциални мастни киселини, той се освобождава от алуминия чрез косата. Ако се направи изследване на косата, ще се установят големи концентрации на алуминий.
Алуминият може да се неутрализира с ленено масло, ленено семе, Омега-3-6-9 мастин киселини, масло от вечерна иглика, масло от крия.
Всички тези киселини помагат на мозъка да изхвърли алуминия.
В аерозолите има и барий – този елемент е канцерогенен и ИЗЧЕРПВА ЗАПАСИТЕ НА КАЛИЙ!
Наблюдават се симптоми на мускулна слабост и сърцебиене, вследствие на изчерпване на запасите от калий. Необходимо е да внасяме в организма повече калий. С най-високо съдържание на калий са маслините, зрелият боб, сушените сливи и смокините. Също така с много добро съдържание на калий са спанакът, лещата, сушеният грах, ръженото брашно, картофите, хайверът, а от плодовете – бананите. Могат да се препоръчат и зеленият боб, бадемовите ядки, ряпата, тиквата, медът, морковите, доматите и доматеният сок, зелето, морковите, кайсиите и прасковите, говеждото месо, различните видове риби и др.
В аерозолите присъстват и елементите титан и магнезий. Присъединяването на алуминиевите йони с тези на магнезия предизвиква сгъстяване на кръвта, образуват се кръвни съсиреци и опасни тромби, които могат да предизвикат инсулти и ред други проблеми! За разреждане на кръвта ползвайте гинкобилоба – под формата на таблетки, може и чайове с корени от джинжифил.

http://psihobg.com/?p=1245



Брутално! Пръскат свински грип от небето! България - Здраве.
Брутална атака с аерозолни пръскания лъсна в кадри от любителско видео на наш читател. На клипчетата ясно се виждат следи от химически обгазявания, подобни на тези, с които ви запознахме в материала ТУК. Видеото е заснето в София на 19 януари т.г., като само няколко дни след това в столицата пламна епидемия от коварния свински грип. Според запознати именно тези тайни аерозолни пръскания от специални самолети са причината за бързото заразяване на болестта в цяла Западна България. И не само у нас – а и по целия свят.

По думите на наши източници в момента в страната тече масивна атака, която цели масово заразяване на хората със свински грип. На 19 януари през целия ден жители на София са наблюдавали как десетки самолети кръжат около столицата и оставят странни следи в небето. „И друг път съм ги виждала да пръскат, но този път беше брутално и не спряха до смрачаване. Небето беше ясно и всичко можеше да се види”, разказва очевидец.

Само ден по-късно по новините съобщават, че в София бързо се разпространяват три щама на свински грип – точно толкова, колкото са и успоредните линии в небето в една от атаките (на снимката вдясно). Броят на болните нараства, а вирусът AH1N1 плъзва и в останалите части на България. Забележете, че грипната епидемия бе обявена първо в София, а оттам започна да се разпространява из цяла Западна България. Скоро епидемия ще бъде обявена в цялата страна.

Според автора на видеото аерозолните пръскания са правени умишлено в топло и сухо време, за да може вирусът бързо да се разпространи. „На сутринта на 20 януари имаше невиждано бяло небе и гигантско хало с три слънца – огромни и широки следи”, пише нашият читател.

Именно по тези следи можете да различите прелитането на обикновен самолет и такъв, който трови с аерозолни обгазявания. Във втория случай следите са прекалено широки и трайни. Те не се разсейват във въздуха, а се разстилат по небето, така че, когато са много близо една до друга, образуват плътна завеса, и то в най-ясни и слънчеви дни!

Защо?

Заради фармацевтичните компании, разбира се. Печалбите по време на грипна епидемия са огромни. Ваксините и препарати срещу AH1N1 се продават като топъл хляб. Разпръскването на зараза гарантира масовата заболеваемост сред населението. Така докато вие се разхождате с приятеля си, детето си, семейството си под откритото небе, не подозирате, че прелитащият самолет високо над вас ви е пръснал със свински грип.
Погледнете нагоре, отворете си очите!

http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1096&Itemid=12

Chemtrails или химическите следи от самолетите са част от една теория за заговор, според която в небето се разпръскват различни химикали, токсични метали, бактерии и дори нанотехнологиите чиято цел е да се навреди на здравето на населението, да се промени човешкия генетичен код. Няма да ви обяснявам в подробности какво представляват химическите следи в небето, защото в интернет има достатъчно материали по темата. По скоро трябва на всички да стане ясно, че човешкият ум има едно ограничениеза възприемане на реалността. Умът на новороденото е като бял лист, всеки може да напише каквото си иска на него и тук отново стигаме до предварителното програмиране.Темата за химическите пръскания не може да бъде схваната от всеки ум,това предварително трябва да е ясно. Причините са две: Първата е предварително програмираните умове не могат да приемат за истина, нещо което излиза извън тяхната концепция за реалността.Втората причина е в силата и зрелостта на духа, който обитава дадено тяло. Зрял дух, с достатъчно опитност не би се поддал така лесно на предварително програмирване и манипулации над съзнанието.

Не можем повече да игнорираме проблема! Той няма да си отиде сам! Освен ако съвестните и разумни граждани не решим да се вдигнем и да направим нещо! От нас зависи какво ще бъде това нещо! Защото, ако замълчим... мислейки само за себе си и ставайки безучастни свидетели на тази катастрофа, ще дойде момент, когато ще почнем да се питатаме, защо останахме безучастни?!


Независимият изследовател на Chemtrails (Химичните следи в небето) Clifford Carnicom потвърждава, че ние непрекъснато и всекидневно сме облъчвани и с ужасяващо ниски електро-магнитни честоти пулсиращи с разновидности около 4 херца – честоти, които дълбоко увреждат човешката биология и менталното функциониране. Съществуват добре документирани биологически компоненти за непрекъснато нарастване на атмосферното (следи се атмосферата на всяка нация и регион) скрито "ваксиниране" на вируси и зарази в тези райони, със специално създадени системи. Заразяване с вируси, бактерии, гъбички, микроплазма, изсушени кръвни клетки и екзотични "маркери" които предизвикват съответни реакции в човешкият, животинският и растителният организми. Също изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.

Какво представляват и каква е скритата им цел? - следите могат да се появяват навсякъде – над цяла Европа, САЩ, Канада, дори над Тихият океан. Искам да ви уверя, че те не са измислица, нито пък плод на украсени наблюдения. Снимковият и видео материал (който е твърде голям, за да бъде прикачен, но който има желание, ще му бъде пратен на пощата. Представлява заснето минаване на самолет, който пуска химически следи, които после се превръщат в облаци, на забързан кадър, защото процесът е дълъг...) ще ви докажат това. И така - как действат и защо се правят химичните следи от самолеите. Когато елитът иска да предизвика буря, заметресние, наводнение или рязки климатични промени (всички тях ги наблюдаваме вече доста начесто Sad), те пускат HAARP (на схемата долу, можете да видите точният метод, по който това се извършва). Пускат и самолет, който да разпръсне тези субстанции във въздуха. Те действат като един вид “огледало”, които по-точно насочват влиянието на HAARP в точното място. Всичко е ставало досега и без тези химични “огледала”, но доколкото разбирам, методът е сравнително нов (появява се през 1999 година ако си спомням правилно) и повишава процента на ефективност на HAARP, а оттам и на желаният краен резултат. Първоначално хората били силно смутени от ставащото. Те наблюдавали самолетите, които минават и следите оставяни от тях. Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво. След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето. Долу можете да видите сателитна снимка на пелена образувана от самолет над Германия. Става въпрос за нещо много сериозно по мащаб. Нещо, което не може да бъде пренебрегнато. Има и други видове chemetrails. Има такива, които са като мрежа (в буквалния смисъл на думата - виж картинките по-долу). Ако не наблюдаваме явлението от самото начало, спокойно бихме могли да кажем, че това, което виждаме, е обикновен облак. За жалост това не е нищо друго, освен поредният смъртоносен пъклен план на елита. Може да се използва и с цел mind control. По местата, над които е наблюдавано явлението се наблюдава еуфория, необичайна радост и задовленост. Т.е – хората не изглеждат много “мислещи”, а по-скоро реагиращи на нещо. На някакво вмешателство. Всичко е с цел по-лесен контрол. В същото време може да се случва нещо важно в общочовешки смисъл и точно по този начин то се прикрива. Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто “не са тук”...
Доста често chemetrails, се използват и без HAARP. Когато “играят” самостоятелно те имат друга функция. Да разпространяват зарази, болести, епидемии и да отслабват енергийният баланс на човека. Това осигурява няколко “плюса” на елита. Първо - хората стават по-нещастни. Страх ги е. Знаем кои форми на живот се хранят с тези енергии. Второ – хората се разболяват. На енергийно и физическо ниво. Оттам печелят фармацевтични компании. Знам, че няма нужда да споменавам кой притежава фармацевтиката и че тя е най-печелившата “законна” индустрия. Така чрез тези химични следи в небето и HAARP, методите на mind control-а се увеличават с още един. Ставаме свидетели на все по-зловещи планове за контрол над човечеството по най-мерзки начини, извършено от хора без всякакъв морал и вяра в доброто. Единственото, което остава е да се борим. По правилният начин!
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=3113.0


"Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората"

http://vbox7.com/play:3962580f29

http://vbox7.com/play:3962580f29

http://vbox7.com/play:m6fb662fc4



2 comments:

Vladimir Georgiev said...

Смело оставям моят коментар на пост-а - "Без коментар"

Re: ""Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората"
Re:"..от Натовските Бази в БГ, пръскат отровни химикили, хората да заболяват от рак а пчелите да умират.."

За сведение на горе споменатите/цитирани хора в уважаван от мен блог, Моля хвърлете едно око и на също толкова добата пбликация на специалисти в сферата на авиационните технологии и също толкова любим блог:

http://www.aerohroniki.com/2012/01/26/кемтрейлс-или-водните-пари-в-празните/

Този 'пост' е поддържан от група Phd студенти по 'Aerospace technolpogies' от ТУ Делф, Холандия.


" You have no access to this information!
To get approved you must follow the rules!
Please mind your new occupation!
Here's a list of the herd,
But.. "

CToRH said...

Владо, благодаря ти за добрата препратка! Тъй като съм не-просветен по този въпрос, ми беше интересно да прочета повече в 'Аерохроники'.
Харесва ми също, че използваш моя текст ;)
Тук в Манчестър има една група:
www.wearechangemanchester.com
те са тези, от които първо забелязах темата. Те са също от 'конспирателите'.
Остава сега да разнищим какво става и с пчелите и можем отново да дишаме спокойно :)