Search This Blog

Wednesday, October 10, 2012

Писмо до един много скъп мой приятел, което така разсмя алкА, че реших да го споделя и с вас :). Скъпи приятелю, ти си си специален, не гледай, че съм направил интимната ни кореспонденция публична!

Салам байрам!


Петрохан Трапезанов Саламов,

Скъпи професоре, драго ми е макар и месец след пожелателността ви за рождената ми дата да ви приветствам с добре дошли в свободното ми време, точно между вечеря и трупясване! След като отделям ценното си 'свободно време' на вас, идва да са сетити, чи сти ми на сарце! Но, за да ни са надуйти и нещо да ви са надигни самучуСВтвието, на бързо ви казвам, че няма такова нещо. Просто...какво какавоооо, а, да просто си разчиствам имейла и зарад туй дойди ред да ви утгуворя, не чи нещу!

Така!

Начи - питахти за кенгурутата и папагалити. Има. ИМА! По-спициалну за кенгурутата - живеят у гурата. Убачи! Има такава идна пудробнуст - тука гури насрид града БОЛ! Ама бол ви казвам, пруфесоре. То се едно и идна гигантска фарм ланд (тъй му викат тука уторкувцити дет на ингилиски гуворим) И тоз фарм ланд, от ферма до ферма има се пу йна гура. ТА! Има ина гура дет така и по-гулемичка, пада се точно до ИКЕАта. Е, там кенгурутата си купуват ефтини стулови и ламби и си светят. Също напуследак диванити и лиглата били мноу на мода, щот мноу са скачалу хуу пу тях.

У тъз гура са оди и на пикник, и на убучении за уриинтация ако си скаут или работиш вав фирма, която даржи на тийм билдинг.

За пъпъдъцити...аа...галити. Начи. ни са толкуз многу чак. Ами напрау са ТОЛКУЗ мноу, чи ина вечер как си карахми пумислихми чи ни свирят гумити, заклеам са, чинету ми да падни на тука аку лъжа! Начи. те тез зиленити шаринкити дет са викат ниразделки пу българску са ибаси народното сабрании. Сяка вечир тарчат кат замаяни и са сабират на ино дарво и почват да крищят и да си разказват вицуве и да приемат закони. Напрао такава глъчка, чи и Бойко Бурисув ни мой я надвика.

Инак сми дубре, мирси чи питаш. Дуволин сам ут раутта си и са кефя мноу. Пу цяяяяял ден са занимавам с ай-фон хапове (същото е кат тез хапове ут аптеката, ама по-различну). Гъцам, ръцам, джигам и играя и давам иксперну мнении: Кефят ма, ни ма кефят! И записвам и дукладвам после на шефката, куято са казва ХУЙ! Ич'н'са майтапя! Докладвам на Хуй и тя вика чудесна работа свърши неска.

та..с ЕДНА дума - дубре сми.

Благударя, чи пупита.
Ти как си? Как е жената, детската стая? Сичко ток? Супер. Радвам са.
Хари!

No comments: